Met ons samenwerken? Dat kan!

Wij denken graag met grotere zorgorganisaties mee over het ontzorgen van personeel. Uit ervaring weten we dat er een last van de schouders van medewerkers valt, als de opvang van hun eigen kinderen goed geregeld is. Bovendien maakt dit een organisatie extra aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers. Graag gaan we met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Er zijn verschillende samenwerkingsmogelijkheden voor grotere werkgevers. Eén daarvan is een speciale kinderopvangovereenkomst voor personeel, waarbij je zelf kunt bepalen welke voordelen bij jouw medewerkers passen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Gegarandeerd opvang bij een kinderdagverblijf (geen wachtlijst);
  • De mogelijkheid om een kind extra vroeg te brengen of juist later op te halen, zodat de opvangtijden aansluiten op het werkrooster (ruimere openingstijden);
  • Beschikbaarheid van fietsen, zodat medewerkers snel naar een locatie kunnen (bijvoorbeeld om borstvoeding te geven);
  • Financieel voordeel door prijsafspraken te maken.

Wellicht is een kinderopvangovereenkomst iets voor jouw organisatie? Doordat wij als drie grote kinderopvangorganisaties samenwerken, kunnen wij dit Zeeland breed aanbieden. Er zijn ook andere samenwerkingsmogelijkheden die we graag met jou verkennen. Als je wilt, kunnen we ook helpen om de opvangvraag onder personeel in kaart te brengen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag mee over een maatwerkaanbod voor jouw organisatie. Je kunt contact met ons opnemen via info@kinderopvanginzeeland.nl.