Je kind in vertrouwde handen

Een keuze maken voor de opvang van je kindje kan spannend zijn. Want wat is het beste voor je kindje? En waar voel jij je prettig bij? Dan is het fijn om te weten dat je kindje bij ons in vertrouwde handen is. Het is ons doel om afspraken te maken waar jij je prettig bij voelt en die passen bij je persoonlijke situatie. Jouw kindje geniet bij ons terwijl jij zorgeloos aan het werk bent.

Liefdevolle verzorging voor je baby

In de babygroep krijgt je baby liefdevolle verzorging en aandacht die hij of zij nodig heeft. Onze kleinschalige, sfeervolle groepen zijn omgeven met rust. Hier werken onze babyspecialisten; pedagogisch medewerkers die een speciale babyopleiding hebben gevolgd, zodat ze precies weten wat jouw kindje nodig heeft. Met de juiste prikkels stimuleren we de ontwikkeling van je baby. Door kleine, speelse en afwisselende bezigheden, zoals in de spiegel kijken, kruipen over de mat of voorlezen, ondersteunen we de ontwikkeling van je kindje.

Door onze jarenlange ervaring zorgen we voor opvang die bij jouw kindje past en kunnen we jou goed adviseren. Wij begrijpen wat jij en je kindje nodig hebben

Een vliegende start voor je peuter

Op de peutergroep kan je peuter spelen en leren met vriendjes en vriendinnetjes. Wanneer je 2-jarige peuter naar Kibeo komt, maakt hij of zij al snel een nieuw vriendje: Puk, een pop die hoort bij Peuterstart. Peuterstart is een gecertificeerd programma dat je peuter stimuleert in zijn of haar ontwikkeling. Samen met puk maakt je peuter herkenbare, leuke en spannende dingen mee. De methode ‘Uk & Puk’ bestaat uit verschillende thema’s, waar je kind een aantal weken mee aan de slag gaat. Puk leert je peuter spelenderwijs veel nieuwe vaardigheden. Tijdens het thema ‘Eet smakelijk’ proeft je peuter bijvoorbeeld stukjes groente en fruit, maar leert ook waar eten vandaan komt! Samen zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Na schooltijd gezellig spelen met vriendjes

Wat doet jouw kind allemaal op de BSO? Dat beslist hij of zij zelf! Met vriendjes buiten op avontuur, binnen spelen of een boekje lezen? Dat kan allemaal. We vinden het belangrijk dat je kind alle ruimte krijgt om bij te komen van een schooldag. Er wordt voldoende georganiseerd en er is voor ieder wat wils! Je kind krijgt volop aandacht van onze ervaren pedagogisch medewerkers. Hierdoor voelt je kind zich al snel thuis bij ons. Elke BSO is gekoppeld aan één of meerdere scholen en vrijwel alle BSO’s van Kibeo zijn in of dichtbij een basisschool gevestigd. Handig voor jou en vertrouwd voor je kind!

Neem een kijkje bij Kibeo!

Wil je zelf ervaren hoe fijn je kind kan ontdekken, spelen en leren bij onze opvang? Ga naar kibeo.nl en vraag een rondleiding aan. We maken graag kennis met jou en je kind!