Kwaliteit voor ieder kind

Kwaliteit voor ieder kind, daar staan wij voor. Al meer dan 40 jaar zijn wij het vertrouwde en deskundige gezicht van de kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen. Bij ons voelen kinderen zich veilig en vertrouwd, worden ze gestimuleerd, leren ze omgaan met leeftijdsgenootjes en is er op speelse wijze aandacht voor hun gehele ontwikkeling op sociaal, emotioneel en cognitief gebied.

Met 45 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties en 80 gastouders door heel Zeeuws-Vlaanderen zijn we altijd dichtbij Bij KOZV werken ruim 300 medewerkers en wekelijks vangen wij maar liefst 3500 kinderen liefdevol op.

Wat wij belangrijk vinden

Een warm welkom vinden we erg belangrijk. Daarnaast staat het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin jouw kind zich vrij voelt om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken bovenaan. Op al onze locaties is hier veel aandacht voor en zorgen we voor vaste  pedagogisch medewerkers.

Bij ons voelen kinderen zich veilig en vertrouwd, worden ze gestimuleerd, leren ze omgaan met leeftijdsgenootjes en is er op speelse wijze aandacht voor hun gehele ontwikkeling op sociaal, emotioneel en cognitief gebied.

Ruimte voor ontwikkeling

Er is volop ruimte voor persoonlijke aandacht, ieder kind mag op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen, samen spelen, samen avonturen beleven. Elke groep werkt actief met thema’s en, er is aandacht voor taalontwikkeling. We houden je op de hoogte van alle belevenissen middels  een verslagje of een foto van jouw kind en verzorgen een warme overdracht bij het dagelijkse ophalen, maar later ook naar een volgende groep en de basisschool

Een passend en flexibel aanbod voor iedereen

Is je werk flexibel dan is onze opvang dat ook! We hebben voor alle opvangwensen een passende oplossing. Samen spelen en ontwikkelen in onze mooie kinderdagverblijven of bso locaties. Liever kleinschalig en huiselijk? Denk dan eens aan onze gastouderopvang.

Om je te helpen bij je werk en privé balans verzorgen we op verzoek  warme maaltijden.  Daarnaast bieden we hulp aan bij het aanvragen van kinderopvang toeslag. Zo bieden wij je de opvang die je nodig hebt. Wij zijn er voor jou en je kind, als partner in opvang en opvoeding!